Tid til Thy


Arrangement nummer 2 i 2022 på de danske gokartbaner er på Thy Karting Center.

Vi kører træning hele fredagen og afvikler løb både lørdag og søndag og disse er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før.

Vi kører med 2 priser afhængigt af bookingtidspunktet; weekendprisen starter ved 900 dkk. Når halvdelen af pladserne er booket eller senest 1 måned inden arrangementets start, stiger prisen til 1050 dkk. Husk din booking er først gældende, når du har betalt og fået en bekræftelse.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 50 dkk/dag ved bestilling og betaling hjemmefra. Betaling på plads koster 75 dkk/dag. Hvis du lejer transponder, skal der anvendes en transponderholder. Denne koster 50 dkk ved bestilling og betaling hjemmefra og 75 dkk ved betaling på plads.

Foreløbig tidsplan kan hentes her.

Der er naturligvis livetiming alle dage
og du finder denne her. Resultater finder du her.

Du finder banen her.

Start tilmeldingen med at vælge klasse nedenunder. Glem ikke at afslutte tilmeldingen med at angive kørerinfo og vælge startnummer. Tilmeld venligst kun en kører per ordre. Samme person (kunde) kan dog nemt tilmelde flere forskellige kørere, ved at lave en ny tilmelding uden af logge ud og tilpasse kørerinfo i slutningen af processen.