Yes, sæsonen starter igen på Slovakiaring!

En mega bane på 5922 meter med alle faciliteter inkl. tankanlæg, stor ryttergård, fine pitgarager, restaurant og hotel.

Se onboard lap her

Afstande ifølge googlemaps:
Padborg: 1183 km
Puttgarden: 1126 km
Rostock: 949 km

Både fredag, lørdag og søndag afvikles sprintløb der er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før.

Foreløbig tidsplan kan hentes her. Bemærk, der er oprettet en ekstra klasse - orange - som hastighedsmæssigt ligger mellem blå og rød klasse.

Vi har lavet en aftale med GP Reifen angående dæksalg og montering. De sælger alle dækmærker til gode priser og véd hvad de har med at gøre. Faktisk sælger de allerede mange dæk i skandinavien, så der er nok mange der kender dem.  Bestil i forvejen, hvis du vil være sikker på at de har dæk med du gerne vil have.

Der vil være flere fotografer tilstede. 

Til arrangementet finder du livetiming her og alle resultater uploades løbende her.

Vi kører igen med 3 priser afhængigt af bookingstidspunktet. Prisen starter ved 3300 dkk, og stiger herefter til 3600 dkk, når 33 % af pladserne er booket. Når de næste 33 % af pladserne er booket, stiger prisen til 3900 dkk. Husk din booking er først gældende, når du har betalt og fået en bekræftelse.

Pitgarager (ca. 5×8 m) koster 480 euro eller 3600 dkk/4 dage og kan bookes i shoppen. Man kan også booke en enkelt plads i pitgarage for 750 dkk/100 euro for 4 dage.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 150 dkk/4 dage.

Du finder banens hotel her:
http://www.hotelring.sk

Alternative hoteller kan findes her:
www.bonbon.sk
www.therma.sk
www.legendhotel.sk

Forårstræningen er generelt meget velbesøgt, så det er ikke umuligt at vi opretter en ekstra gruppe for at få plads til alle. Skulle vi oprette en femte gruppe, bliver det uden at reducere køretiden per gruppe.

Skulle du have en supermotard, minimotard, pitbike, scooter e.lign, er der mulighed for 4 dages træning og race på Slovakiarings nye gokart bane umiddelbart inden dette arrangement, se mere her

Start tilmeldingen med at vælge klasse nedenunder. Glem ikke at afslutte tilmeldingen med at angive kørerinfo og vælge startnummer. Tilmeld venligst kun en kører per ordre. Samme person (kunde) kan dog nemt tilmelde flere forskellige kørere, ved at lave en ny tilmelding uden af logge ud og tilpasse kørerinfo i slutningen af processen.

Vi ses i Slovakiet! Det bliver intet mindre end kanon!

Practice Hard, Race Easy!