New time table 17.04.2022

Vi måtte desværre udskyde forårstræningen i 2020 og igen i 2021.

Men vi giver ikke op og meget skal vist gå galt for at det ikke lykkes i 2022.

Det bliver så fedt at komme tilbage på Slovakiaring, en mega bane på 5922 meter med alle faciliteter inkl. tankanlæg, stor ryttergård, fine pitgarager, restaurant og hotel.

Se onboard lap her

Afstande ifølge googlemaps:

Padborg: 1183 km

Puttgarden: 1126 km

Rostock: 949 km

Både fredag, lørdag og søndag afvikles sprintløb der er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før.

Foreløbig tidsplan kan hentes her. Bemærk, der er oprettet en ekstra klasse - orange - som hastighedsmæssigt ligger mellem blå og rød klasse.

Vi har lavet en aftale med GP Reifen angående dæksalg og montering. De sælger alle dækmærker til gode priser og véd hvad de har med at gøre. Faktisk sælger de allerede mange dæk i skandinavien, så der er nok mange der kender dem.  Bestil i forvejen, hvis du vil være sikker på at de har dæk med du gerne vil have.

Der vil være flere fotografer tilstede.

Til arrangementet finder du livetiming her og alle resultater uploades løbende her.

Resten af 2021 er prisen for de resterende pladser til arrangementet 4200 dkk.  Prisen hæves næste år til 4500 dkk.

Pitgarager (ca. 5×8 m) koster 480 euro eller 3600 dkk/4 dage og kan bookes i shoppen. Man kan også booke en enkelt plads i pitgarage for 750 dkk/100 euro for 4 dage.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 150 dkk/4 dage, hvis du bestiller og betaler transponderen hjemmefra. Ved betaling på plads, er prisen 250 dkk/4 dage. Hvis du lejer transponder, skal der anvendes en transponderholder. Denne koster 50 dkk ved bestilling og betaling hjemmefra og 75 dkk ved betaling på plads.

Du finder banens hotel her:

http://www.hotelring.sk

Alternative hoteller kan findes her:

www.bonbon.sk

www.therma.sk

www.legendhotel.sk

Biosan Racing events tiilbyder transport af din MC og udstyr fra Sverige (282 Euro), Danmark (240 Euro) og Tyskland (192 Euro til Slovakiaring). Se mere information her.

Skulle du have en supermotard, minimotard, pitbike, scooter e.lign, er der mulighed for 4 dages træning og race på Slovakiarings nye gokart bane, Slovak Karting Center, umiddelbart inden dette arrangement.

Start tilmeldingen med at vælge klasse nedenunder. Glem ikke at afslutte tilmeldingen med at angive kørerinfo og vælge startnummer. Tilmeld venligst kun en kører per ordre. Samme person (kunde) kan dog nemt tilmelde flere forskellige kørere, ved at lave en ny tilmelding uden af logge ud og tilpasse kørerinfo i slutningen af processen.

Vi ses i Slovakiet - det bliver verdensklasse!

Practice Hard, Race Easy!