Tre hele dage i Skærbæk!Det planlagte arrangement på Skærbæk 22-24. maj kunne desværre ikke gennemføres, og er flyttet til 18-20. september. Oplægget uændret og vi starter med træning hele fredagen.

Lørdag aften fra kl. 18.30 serveres der helstegt pattegris med to slags kartofler og blandet salat.
Prisen for maden 120 dkk for 12-100 år – halv pris for børn til og med 11 år.

Maden bestilles hos Claus Christensen på 31 555 909; sms og betal på stedet eller betal direkte med mobilepay. Der er 100 pladser - først til mølle.

Kolde fadøl kan tilkøbes for 25 dkk.

Mad og øl foregår i festtelt og slutter kl. 23.30.

Der afvikles løb både lørdag og søndag og disse er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før.

Vi kører med 3 priser afhængigt af bookingtidspunktet; weekendprisen starter ved 700 dkk. Når den første tredjedel af pladserne er booket eller senest 3 måneder inden arrangementets start, stiger prisen til 850 dkk. Når den næste tredjedel af pladserne er booket eller senest 1 måned inden arrangementets start, stiger prisen til 1000 dkk. Husk din booking er først gældende, når du har betalt og fået en bekræftelse.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 50 dkk/dag.

Foreløbig tidsplan kan hentes her.

Vi kører livetiming alle dage og du finder denne her. Resultater finder du her.

Du finder banen her.

Start tilmeldingen med at vælge klasse nedenunder. Glem ikke at afslutte tilmeldingen med at angive kørerinfo og vælge startnummer. Tilmeld venligst kun en kører per ordre. Samme person (kunde) kan dog nemt tilmelde flere forskellige kørere, ved at lave en ny tilmelding uden af logge ud og tilpasse kørerinfo i slutningen af processen.