Premiere for Zenergy Racing på Rudskogen i Norge. Banen skulle være fantastisk! 

Vi kører som vanligt 4 klasser og inddeler efter omgangstider.

Som udgangspunkt kører vi ikke løb til dette arrangement. Vi kører fra 8-16 begge dage, dvs. 120 minutter (nok fordelt på 6x20 minutter) per klasse per dag. Skulle det vise sig muligt, kan det dog tænkes at vi napper et par sprintløb fredag eftermiddag.

Vi kører livetiming alle dage og du finder denne her. Resultater finder du her.


Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 50 dkk/dag.

Adgang til strøm er inkluderet i deltagergebyret. Det er dog vigtigt, at alle begrænser strømforbruget til det vigtigste og fx ikke varmer pitteltet op med el. Og husk at tjekke om I ligger i nærheden af strømudtag, inden i stiller hele lejren op.

Prisen for begge dage er 2200 dkk ved tidlig booking, prisen stiger herefter til 2400 dkk og endelig til 2600 dkk.

Arrangementet og deltagere afvikles efter NMFs reglement. Dvs. bla. sige at der er krav om
trådsikring af bremsekalibre, bundprop, oliepåfyldningsprop, oliefilter og at man udskifter kølervæsken til vand. Endvidere skal der anvendes motorbeskyttelse på begge sider af motoren, for at mindske risikoen for at slide hul på motoren ved styrt. I tilfælde af kørsel i regn, anvendes en rød baglygte.

For norske deltagere gælder, at de skal have en licens fra NMF. For ikke norske deltagere gælder, at de skal have en ulykkesforsikring som dækker MC kørsel på bane og behandling og hjemtransport hvis uheldet skulle være ude.

Foreløbig tidsplan kommer snarest op her. 


Start tilmeldingen med at vælge klasse nedenunder. Glem ikke at afslutte tilmeldingen med at angive kørerinfo og vælge startnummer. Tilmeld venligst kun en kører per ordre. Samme person (kunde) kan dog nemt tilmelde flere forskellige kørere, ved at lave en ny tilmelding uden af logge ud og tilpasse kørerinfo i slutningen af processen.