Sidste år havde vi Borg MC med på sidelinjen til vores arrangement på Rudskogen. I år hægter vi os på deres arrangement, som ligger helt ideelt i Kristi Himmelfartsferien.

Tidskemaet ligger op af det vi plejer, nemlig med 4 klasser og inddeling efter omgangstider.

Gul klasse er denne gang kun for indregistrerede motorcykler og de andre 3 klasser er kun for banecykler / ikke-indregistrerede motorcykler.

Der er kørsel fra 13-20 om torsdagen og fra 8 til 20 både fredag og lørdag, dog med 1 times middagspause. Der afvikles ikke løb.

Tidsplan kan hentes her.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 50 dkk/dag.

Adgang til strøm er inkluderet i deltagergebyret. Det er dog vigtigt, at alle begrænser strømforbruget til det vigtigste og fx ikke varmer pitteltet op med el. Og husk at tjekke om I ligger i nærheden af strømudtag, inden i stiller hele lejren op.

Prisen for fredag-lørdag er 2430 dkk og det koster 760 dkk oveni at nappe torsdagen med også.

Vi har ikke fået information om mulighed for at leje pitgarage og evt. priser. Dette kommer op her, så snart vi har fået infos.

Støjgrænsen til arrangementet er 111 db på banen og 102 db ved standmåling. Medtag db killer for en sikkerheds skyld.

Arrangementet afvikles efter NMFs reglement. Dvs. sige at der for ikke-indregistrerede motorcykler er krav om trådsikring af bremsekalibre, bundprop, oliepåfyldningsprop, oliefilter, hajfinne og at man udskifter kølervæsken til vand. Der skal også anvendes kædeafskærmning (hajfinne) og bremsegrebsbeskytter. I tilfælde af kørsel i regn, anvendes en rød baglygte

For norske deltagere gælder, at de skal have en licens fra NMF. For ikke norske deltagere gælder, at de skal have licens (fra fx DMU eller Svemo) eller alternativt skal have en ulykkesforsikring som dækker MC kørsel på bane og behandling og hjemtransport hvis uheldet skulle være ude.

For ikke indregistrerede motorcykler er der mulighed for at tyvstarte allerede onsdag fra 17-21 med træning afholdt af Borg MC! Det er drop-in på plads til træningen. 

Start tilmeldingen med at vælge klasse nedenunder. Glem ikke at afslutte tilmeldingen med at angive kørerinfo. Tilmeld venligst kun en kører per ordre. Samme person (kunde) kan dog nemt tilmelde flere forskellige kørere, ved at lave en ny tilmelding uden af logge ud og tilpasse kørerinfo i slutningen af processen.