En tradition i verdensklasse - 3 dage i august med hygge, race og sommer på Ring Knutstorp.

Vi kører i 4 klasser og inddeler efter omgangstider og afvikler sprintløb der er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før.

Vi kører livetiming alle dage og du finder denne her. Resultater finder du her.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 50 dkk/dag ved bestilling og betaling hjemmefra. Betaling på plads koster 75 dkk/dag.

Som noget nyt for vores arrangementer på Ring Knutstorp, er adgang til strøm nu inkluderet i deltagergebyret. Det er dog vigtigt, at alle begrænser strømforbruget til det vigtigste og fx ikke varmer pitteltet op med el. Og husk at tjekke om I ligger i nærheden af strømudtag, inden I stiller hele lejren op.

Vi kører med 3 priser afhængigt af bookingtidspunktet; prisen for alle 3 dage starter ved 3650 dkk. Når den første tredjedel af pladserne er booket eller senest 4 måneder inden arrangementets start, stiger prisen til 3950 dkk. Når den næste tredjedel af pladserne er booket eller senest 2 måned inden arrangementets start, stiger prisen til 4250 dkk.  

HUSK, det er ikke længere muligt at få bulderdage på Ring Knutstorp og det betyder at din MC max må larme 95 db ved forbifart. Dette gælder for alle på Ring Knutstorp! Kravet skal tages meget seriøst og kørere der larmer for meget bliver pillet ud. Kører man stærkt, er det typisk ikke nok at sætte db killer i potten! Brug vinteren til at få støjdæmpet din MC på en god måde i stedet for lappeløsninger på dagen!

Der skal på Ring Knutstorp også anvendes miljømåtte under motorcyklen, fx ved tankning og andet arbejde.

Foreløbig tidsplan kan hentes her.

Start tilmeldingen med at vælge klasse nedenunder. Glem ikke at afslutte tilmeldingen med at angive kørerinfo og vælge startnummer. Tilmeld venligst kun en kører per ordre. Samme person (kunde) kan dog nemt tilmelde flere forskellige kørere, ved at lave en ny tilmelding uden af logge ud og tilpasse kørerinfo i slutningen af processen.