Fem dage på Cartagena med Zenergy Racing fra 21-25 januar 2019!!!

Bemærk, vi lejer os ikke ind hos en anden arrangør. Vi lejer selv banen, så dette er et rigtigt Zenergy arrangement.

Vi kører som vanligt med 3 priser og starter med en pris på 3375 dkk – for 5 dages banekørsel!

Herefter stiger prisen 2 gange med 375 dkk.

Plads i garage koster 800 dkk for alle 5 dage.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 150 dkk/5 dage.

For dem der ikke selv gider køre til Cartagena, kan vi tilbyde transport af MC og udstyr for den beskedne sum af 3375 dkk ved tidlig booking. Som med booking af de 5 trackdays, stiger prisen for transport også 2 gange med 375 dkk. Hver MC pakkes i en transportkasse, hvori man også pakker sit udstyr. Målene på kasserne er 240x90x115.

Som udgangspunkt bliver der læsning i Københavnsområdet og Vejen. Ved tilstrækkelig interesse kan vi også organisere transport fra Sverige, fx fra Göteborg og/eller Stockholm. Dette vil koste omkring 750 dkk ekstra.

Et par dage efter motorcyklen er sendt afsted, hopper vi ombord på et fly til Alicante som lige nu kan bookes til 721 dkk fra København. Fra lufthavnen i Alicante, går turen videre i lejet bil til et hotel eller lejlighed i Cartagena. En 4 personers lejlighed kan fx bookes for 75 euro per nat, dvs. 450 euro for 4 personer fra 27. januar til 2 februar. Det giver ca. 850 dkk per person.


Den samlede pris for 5 trackdays, transport og garage vil være:
7550 dkk indtil 14. november
8300 dkk indtil 14. december
9050 dkk efter 14. december

En lejebil i Alicante fra 19 til 26. januar kan fås for ca 1000 dkk eller ca. 333 dkk  per person, hvis man deles 3 om en bil.


Et samlet budget kan se således ud:

Trackdays 3375
Transport 3375
Garage 800
Hotel/lejlighed 850
Fly 721
Lejebil 333
Komplet DKK 9454

Der kommer selvfølgelig dæk, benzin, mad, cerveza, vino og andet godt oveni. Og det er heller ikke noget problem at bruge flere penge på overnatning, fly etc, hvis man gerne vil det. Men alt i alt, en RIGTIG god pris for den fedeste vinterferie!

For så vidt angår overnatning, anbefaler banen følgende hoteller:
NH Campo Hotel
Los Habaneros Hotel

Andre muligheder er:
Posadas de Espana
Hotel Manolo
Hotel Carlos
Hotel Cartagonova
Best Western Alfonso

Sidst men ikke mindst, er der racercampen Casa BioSan 5 minutter fra banen.

Man kan selvfølgelig også booke via en bookingportal, fx www.hotels.com

Leje af bil kan fx gøres her: http://www.rentalcars.com/da/

Flybilletter kan fx findes her: https://www.momondo.com/

Hvis man vælger selv at køre til Cartagena, kan man selvfølgelig overnatter i ryttergården og der er adgang til strøm, toiletter og badefaciliteter. Der er i øvrigt også restaurant i ryttergården. 

Til selve arrangementet, er det tanken at de første to dage er fri træning, på tredje dag afholder vi et Zendurance og de sidste to dage afholder vi sprintrace som vanligt. Dog må vi ikke lave stående starter, så det bliver med rullende starter.

Foreløbig tidsplan kan downloades her.

Vi kører livetiming alle dage og du finder denne her. Resultater finder du her.

Vi har lavet en aftale med GP Reifen angående dæksalg og montering. De sælger alle dækmærker til gode priser og véd hvad de har med at gøre. Faktisk sælger de allerede mange dæk i skandinavien, så der er nok mange der kender dem.  Bestil i forvejen, hvis du vil være sikker på at de har dæk med du gerne vil have.

Der er lavet aftaler med to fotografer til arrangementet. Jacob Bergstrand skyder billeder af alle og lægger efterfølgende disse op på Facebook. Vil du have flest muligt gode billeder af dig selv, skal du lave en aftale med Morten Kimer, der kun fotograferer efter aftale.

Skulle du være i den situation at du kunne tænke dig at køre lidt hurtigere og evt. med lidt mindre risiko, så har du mulighed for at booke instruktion hos Top Superbike, der er drevet af tidligere løbsvinder fra World Supebike, Max Neukirchner. Udover ham selv, er instruktørerne fx Jörg Teuchert (tidligere verdensmester i SSP) og Marvin Fritz (tysk mester 2014 i SSP og i 2016 i SBK). Se mere her: https://www.topsbk.com/

Skulle du have behov for hjælp med opsætning af geometri og affjedring på din motorcykel, så er den danske RR-legende Kim Ræs tilstede.

Onsdag aften inviterer Jan og Leonilda / Race Camp la Miranda inviterer på fri bar og åbent hus onsdag aften (23. januar) på Race Campen ca 5 minutter fra banen. Der kan her tilkøbes et stk. grillet spansk kylling i skabsovn med kartoffelskiver for kr. 45,00.

Man booker selv fly, bil og hotel og det skal bemærkes, at det er en god idé at booke fly tidligt, da priserne også her som oftest stiger efterhånden som vi kommer nærmere på afgang!

Banen har orienteret os om at det blå sygesikringskort ikke dækker hospitalsbehandling efter styrt i Spanien. Det er derfor ekstremt vigtigt, at man har tegnet en rejseforsikring, der dækker behandling. Det er helt generelt en god idé da man ikke med det blå kort kan få dækket lægeordineret hjemtransport.

Har man ikke egen rejseforsikring der dækker hospitalsbehandling i udlandet, forlanger banen at man tegner en ulykkesforsikring som dækker hospitalsbehandling hos dem. Denne forsikring koster 25 euro per dag.


Start tilmeldingen med at vælge klasse nedenunder. Glem ikke at afslutte tilmeldingen med at angive kørerinfo og vælge startnummer. Tilmeld venligst kun en kører per ordre. Samme person (kunde) kan dog nemt tilmelde flere forskellige kørere, ved at lave en ny tilmelding uden af logge ud og tilpasse kørerinfo i slutningen af processen.