Lørdag-søndag i maj på Anderstorp. 

Vi kører i 4 klasser og inddeler efter omgangstider og afvikler sprintløb der er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før.

Der er naturligvis livetiming begge dage og du finder denne her. Resultater finder du her.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 50 dkk/dag ved bestilling og betaling hjemmefra. Betaling på plads koster 75 dkk/dag. Hvis du lejer transponder, skal der anvendes en transponderholder. Denne koster 50 dkk ved bestilling og betaling hjemmefra og 75 dkk ved betaling på plads.

Der er adgang til strøm inkluderet i deltagergebyret. Det er dog vigtigt, at alle begrænser strømforbruget til det vigtigste og fx ikke varmer pitteltet op med el. Og husk at tjekke om I ligger i nærheden af strømudtag, inden i stiller hele lejren op.

Vi kører med 3 priser afhængigt af bookingtidspunktet; prisen for 2 dage starter ved 2600 dkk. Når den første tredjedel af pladserne er booket eller senest 4 måneder inden arrangementets start, stiger prisen til 2800 dkk. Når den næste tredjedel af pladserne er booket eller senest 1 måned inden arrangementets start, stiger prisen til 3000 dkk (sker 21. april).

På Anderstorp gælder der strenge støjkrav og din MC max må larme 95 db ved forbifart. Kravet skal tages meget seriøst og kørere der larmer for meget bliver pillet ud. Kører man stærkt, er det typisk ikke nok at sætte db killer i potten! Brug vinteren til at få støjdæmpet din MC på en god måde i stedet for lappeløsninger på dagen!

Det er vigtigt at notere sig at der på Anderstorp også måles akkumuleret støj henover hver time. Dvs. hvis der er kørere som larmer for meget, kan det komme til at gå ud over andre, hvis vi er nødt til at afkorte pas pga. støj.

Foreløbig tidsplan kan findes her.

Start tilmeldingen med at vælge klasse nedenunder. Glem ikke at afslutte tilmeldingen med at angive kørerinfo og vælge startnummer. Tilmeld venligst kun en kører per ordre. Samme person (kunde) kan dog nemt tilmelde flere forskellige kørere, ved at lave en ny tilmelding uden af logge ud og tilpasse kørerinfo i slutningen af processen.